Profil Companie

Profil Companie

S.C. TEHNOBIT S.R.L a  fost infiintata in baza Legii nr. 31/1991 in Aprilie 1994, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8019/1994, cod unic RO 5635624, cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Expozitiei 1K, Parter, sector 1.

TEHNOBIT SRL este o firma axata pe activitatea de servicii (service in garantie si post garantie, proiectari si instalari de retele, upgrade-uri) in domeniul echipamentelor si tehnicii de calcul. Scopul principal este de a asigura servicii rapide si de inalt profesionalism. Personalul nostru poseda o vasta experienta in domeniul PC-urilor compatibile IBM si al perifericelor aferente, al pachetelor de programe Microsoft si Linux. Ei au absolvit cursuri de pregatire si au competente pentru principalele linii de produse pe care le acopera cu servicii profesionale.

In plus TEHNOBIT SRL asigura planificarea la nivel strategic a dezvoltarii parcului de tehnica de calcul al firmelor, solutii hard si soft pentru rezolvarea diverselor probleme punctiforme, consultanta pentru proiectarea si implementarea unei mari varietati de produse hardware si software.

Experienta noastra de douazeci si patru de ani in domeniu ne permite sa facem fata unor situatii dificile, folosind cele mai noi solutii tehnice produse de o industrie IT in permanenta miscare.

Eforturile noastre se indreapta in directia stabilirii modalitatii optime de intretinere a echipamentelor (este mai eficient si mai ieftin sa previi decât sa repari). Periodic noi avem intalniri cu clientii nostri pentru a-i tine la curent cu tot ce apare nou in domeniul tehnicii de calcul. Acest lucru este foarte benefic in momentul in care apare posibilitatea imbunatatirii echipamentelor sau solutionarii unor noi cerinte sau vechi probleme.

In directia satisfacerii in intregime si in mod permanent a necesitatilor si asteptarilor clientilor firma TEHNOBIT a implementat un sistem de management al calitatii, documentat conform cu cerintele standardului SR EN ISO 9001: 2001. 

Pentru a satisface aceste deziderate firma TEHNOBIT  este formata din urmatoarele compartimente (conform organigramei):

  • Marketing, Aprovizionare, Desfacere;
  • Intretinere, Reparatii Software si Hardware;
  • Productie, Dezvoltare, Instalare Retele;
  • Echipamente IBM/Lenovo si APC;
  • Suport Tehnic si Consultanta;
  • Financiar - Contabil, Personal si Resurse Umane;
  • Administrativ si Secretariat.

Contact

TEHNOBIT SRL

BD-ul EXPOZITIEI Nr. 1K,
Sector 1, CP: 012101

Tel: 40213163397
         40213163404

Email: office[at]tehnobit.ro

CIF: RO5635624
J40/8019/1994

 

Harta

©2024 Tehnobit.ro :: Toate drepturile rezervate.

Search